Отопление през зимата

master

Правите ремонт през зимата, имате собствен склад или предстои събитие, което сте планирали, а темперетурите навън са под нулата. Нуждаете се от алтернативно решение за проблема със студа? Липсата на финанси е една от основните Ви пречки за да отпоплявате големи площи или по-точно да закупите необходимите отоплителни уреди.

Рентекс ЕООД е лидер в отдаването на машини под наем и Ви предлага голямо разнообразие от техника за отопление, която да покрие всички Ваши нужди и изисквания..

Цената за закупуването на професионална топлилка не е никак ниска. А когато става въпрос за отопление през зимните месеци на големи терени, единствено с такъв тип бихте резрешили  проблема.

Рентекс отдава под наем газови, дизелови, инфрачервени и електрически топлилки на ниски цени. При наемането на калориферите за по-дълъг период получавате големи отстъпки. Компанията има за цел да се грижи за всички нужди на своите  клиенти, независимо от какъв характер са те. Тя разполага с голямо разнообразие от лека строителна механизация и оборудване за строителството и бита.

Заедно с предлаганите уреди за отопление като дизеловия калорифер или газовата топлилка може да наемете и индустриален вентилатор. Той всмуква отделените в помещението изгорели газове и пречиства въздуха.

Когато имате проблем с темперетурите през зимата в офиса, в складови помещения, халета или у дома Вие вече знаете, че може да наемете необходимия Ви уред от Рентекс  до отстраняване на проблема с топлината.

About Pepa Mihaylova