Как да положим най-лесно мазилка след груб строеж на сграда

Машината за полагане на гипсова мазилка или т.нар. машина за турбозол е идеална за полагане на разтвори  върху почти  всички видове основа. Тя е лесното и практично решние когато искате да преобразите своя дом, офис или сграда. Машината за мазилка е скъпоструващо оборудване, което за частни лица или дори за строителни бригади е по-рентабилно да бъде взета под наем.

Сега накратко ще Ви запозная на какъв принцип работи този вид техника  и какво точно може да правите с нея. Тази информация ще бъде полезна не само за хората от строителния бранш, а и за тези на които им предстои ремонт у дома. Надявам се написаното по-долу да бъде интресно и полезно и за обикновения читетел.

Машина за полагане на гипсова мазилка

  1. Принцип на работа – този вид оборудване представлява смесителна помпа с непрекъснато действие за смесване, транспортиране и полагане на сухи строителни разтвори като: гипсови мазилки, варо-циментови мазилки, варови мазилки, изолационни мазилки, зидарски разтвори, армиращи и смесващи разтвори.
  2. Спецификация на машината – тя е с електро двигател и е  мощна  5.5 кВт. За ползването и за строителни обекти без електрическо захранване може да бъде ползвана заедно с  генератор под наем – 10 кВт. Такъв вид агрегат  ще захрани безпроблемно машини за мазилки като PFT, Putzmaister и други.
  3. Машината се използва след груп строеж за шпакловка, изравняване на стенити и т.н.

Ако строите вече знаете че най-бързият и ефикасен начин за полагане на гипсова мазилка, изолационна или друг вид  е като използвате машина за турбозол под наем. По този начин без да губите време ще свършите всичко което желаете и Ви предстои, а крайния резултат ще е висококачествен.

About Pepa Mihaylova