Спукана тръба у дома – бързо и лесно решение с машини под наем за отстраняване на проблема

На всеки от нас се е случвала някаква авария или повреда у дома в резултат на климаичните условия или нещо друго. Зимата да замръзнат тръбите в банята например или да трябва да ги подмените когато правите основен ремонт през лятото или строите  свое собствено  жилище. Може дори и когато слагате парно да спукате някоя тръба след време и да трябва да я смените.

Най-лесното, бързо и безпрепядствено решение е да наемете специализирана техника за целта. Това може да бъде машина за рязане на тръби и правене на резби, машина за заваряване на тръби или уред за замръзяване на тръби.

При какви ситуации и за какво може да използвате изброената по-горе техника?

  1. Винторезка под наем –  винторезката е уред, който е подходящ за  рязане на тръби от 1 до 2 цола. Тя е лесна на експолатация електричека машина, с която мооже и да правите резби, като пестите ценно време.  Практически тя е нужна за правене на необходимите точни рамери и дължини на тръбите.
  2. Заваръчна машина за  тръби под наем –  изполва се за лепенето и спояването на полипропиленови тръби, които са с диаметър 16 – 63 мм. Максимално опростена за работа тя ще Ви помогне  за качественото наставяне и запояане на тръбите.
  3. Машина за замръяване на тръби под наем – използва се за бързо електрическо замръзяване на тръби, вместо тяхното източване при авария. С нея пестите и време, и нерви дори на тръднодостъпни места. Приложима е особено за ремонти на водопроводи. Машината работи с фреон и с нея може да отстранявате възникналите проблеми при тръби до 2 цола – стоманени, медни, пласмасови.

Наемаики оборудване за спояване, заваряване или рязане на тръби Вие получавате подробна инструкция за начина на употреба и приложение от специалисти. Те Ви правят пълен инструктаж и демонстрация за начина на работа на избраната от Вас машина.


About Pepa Mihaylova