Какъв е най-лесния и бърз начин да сменим старите тапети с нови

Много хора ремонтирайки и освежавайки дома си  слагат тапети. Голямото разнообразие от цветове и модели ги прави привлекателни за избор при ремонта у дома. Най-лесния начин да свалите старите тапети за да налепите нови е като използвате машина за сваляне на тапети. Такавава машина може да вземете под наем.

Как работи тя? Мога ли да се справя сам без помоща на майстор?

Това ще си помисли всеки, които във време на криза иска да спести пари и се е заел собственоръчно с освежаването и ремонтирането на жилището си. Отговорът на двата въпроса е ДА – всеки дори и неопитния в лепенето на тапети би могъл безпроблемно да ползва тази удобна и практична машина.

Как работи машината за сваляне на стари тапети?

Тя е електриеска и  работи на принципът на парата. Сипва се в казанчето на машината вода, след това включвайки я към електрозахранването водата се загрява и с приставката (сложена върху маркуча) разпръсквате парата по стените. Тапетите се отлепват много бързо, но не падат изцяло. За да ги премахнете идеално взеимате под наем ръчно валяче за сваляне на тапети , което е с шипове и прекарвайки го постените  ги къса и отстранява напълно.

Това са двата етапа за подготовка на Вашите стени преди да налепите новите тапети. Сега Ви остава единстено да отидете до най-близкия магазин да изберете най-хубавите тапети, предлагани там и бързо и лесно да ги налепите дори през уикенда.

С машина за сваляне на тапети под наем и валяче за тяхното премахване Вие получавате няколко предимста:

1. Не губите излишно  време

2. Работите като професионалисти

3. Пестите пари

4. Не изпитвате неудобстото и умората, които бихте усетили при ръчното сваляне на тапетите

About Pepa Mihaylova