Сервиз на машини и електроинструменти

сервизСвоевременното сервизиране и поддръжка на всяка техника е един от най-важните фактори за по-продължителното използване на тази техника. От друга страна изправността на машина, която се ползва за строителни дейности е най-важното нещо с оглед на сигурноста на човека, който работи с машината. Точно поради изброените по-горе причини ние изградихме специализиран сервиз за машините, които отдаваме под наем. Техническите лица, които поддържат машините ни са с дългогодишен стаж и почти безкраен опит. Всяка машина преди да бъде отдадена и след като бъде прибрана от наемател с щателно инспектирана и тествана за да можем да гарантираме безпроблемната и безрискова работа на нашите клиенти. Разбира се, когато говорим за строителни машини винаги може да се появи нещо неочаквано, но точно в това се състои тръпката и разнообразието на работата на нашите механици и специалисти. Ние не се плашим от предизвикателства, а с умение и внимание ги приемаме. При наемането на техника от нас Вие получавате пълен инструктаж за безопасността по време на работа и начина на експлоатация на съответното оборудване. Също така се подписва двустранен приемно-предавателен протокол, в който се впис ва състоянието на машина, която наемате, забележки по нея ако има или външни дефекти. По този начин Вие сте спокоини при наемането й че тя е в изправност и сте наясно кога за последно е сервизирана и обслужена. Всяка машина, която се взима под наем се изпробва на място пред клиента, преди да се подпише този протокол.

Всичко това ние правим с цел да гарантираме безопасността при работа за нашите клиенти, защото ги ценим и държим те да са доволни от качественото и високо ниво на обслужване. За нас е важно да сведем риска от непредвидени ситуации и аварии по машини до минимум, за да можете Вие – нашите клиенти да вършите задълженията си без да губите излишно време, нерви или средства. Ние знаем че за всеки бранш  и дейност сроковете за изпълнение са много важни и са от съществено значение. Ето защо се стремим да не позволяваме клиентите ни да губят  време с технически проблеми и неизправности по наетото или собствено оборудване.

 

Използвайки нашия сервиз за строителни машини Вие можете да се чувствате спокойни за техническото състояние на своята техника или за техниката, която наемате от нас. Ако имате повредена машина ние освен че ще извършим ремонт в най-кратки срокове, ще можем и да Ви предложим алтернатива със същата техника под наем, за да не се налага да  прекъсвате работния процес. Ние сме наясно че както при нас, така и при Вас всяко спиране или забавяне на работата води до загуби, а понякога и до много по-сериозни последствия. Нашият екип от висококвалифицирани механици е готов във всеки един момент да Ви окаже съответната помощ при ремонта и сервизирането на собствената Ви или наета техника, без почивен ден дори по телефона.

About Pepa Mihaylova