Направи си сам всичко у дома

Всеки от нас в ежедневието си е съпътстван от битови проблеми и неуредици. В стремежа да изгради и промени жилището, човек се нуждае от професионална или специализирана техника за целта . Понякога битовизмите, свързани с подобряването и ремонтирането на Вашето жилище е по-изгодно да ги извършите сами, отколкото да използвате услугите на някой майстор.


На всеки се е налагало да пробие поне една дупка в стената, за да постави нов рафт за книги или да я събори, за да стане дома му по-просторен. Много по-евтино и с по-малко нерви човек предпочита да се оправи сам с дребните ремонти, без да губи време да търси и чака някой, който  да се погрижи за това. Всички знаят какъв кошмар е когато  започне ремонт  в дома и целия куп изразходвани нерви, поради несериозното отношение на наетите работници. Затова по-добрия вариант е да си спестите това, когато може да се справите и сами.

Фирма Рентекс предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти голямо разнообразие от машини под наем за строителството и бита. Само едно телефонно обаждане и Вие се снабдявате с необходимата техника от датата, която Ви е нужна и за толкова време, колкото Ви е необходима. Може да наемете механизация или оборудване и да свършите лесно и бързо с домашните задачи. Рентекс дава под наем техника дори за 4 чaса на ден. Използвайки услугите на фирмата, Вие спестявате време, пари, нерви, а жена Ви е доволна и усмихната.

Ето една малка част от машините, които отдава под наем фирма Рентекс ЕООД и които на всеки поне веднъж ще му се наложи да ползва за довършителни ремонтни дейности на жилището си:

1. Перфоратор под наем – универсална машина за поддръжка и реконструкция на домашните нужди.

2. Къртач под наем – за къртене на стени и слаби конструкции във Вашето жилище

Винтоверт под наем – за завиване, отвиване и пробиване на всичко у дома

4. Нитачка под наем – с нея може да захванете материала, който желаете на необходимото място.

5. Машина за забиване  на пирони – това е универсален уред за директен монтаж на окачени тавани, тръбопроводи и други.

6. Прахосмукачка под наем – за да съберете наслойлата се прах в затворените помещения

7. Циклеша машина под наем – с нея може сами да подновите стария паркет и да го направите като нов

8. Машина за пране на килими и дамаски – изперете тапицериите на мебелите и мокета по пода  бързо, лесно и прецизно, за да бъде чист и приятен Вашия дом

Във време на криза вече знаете, че Ви дели само една ръка разтояние от нужното оборудване за да приключите  успешно домашния ремонт и да спестите средства, които на никой не са излишни.

About Pepa Mihaylova