Качеството винаги е от значение

За да работим с нашите машини и електроинструменти ние се нуждаем не само от тяхната поддръжка, а и от консумативи за тях. За да не ги „натоварваме” и повредим се нуждаем от качествена грижа, която да им подсигурим. Това е същото като приемантето на здравословна храна при нас. Колкото по-качествена е тя, толкова по-полезна е.

В този ред на мисли най-доброто за нашата техника при експлоатация  ще е да я снабдим с професионални консумативи за машини и електроинструменти.

По този начин си гарантираме три важни и неразделни неща: качество, издръжливост и удобство. Всичките те на куп ни лишават от проблемите, които биха възникнали вследствие на употребата на некачествени консумативи или инструменти при изпълнението на дадена задача. А това пести нерви, пести пари, пести време – дефицити, които все не ни достигат.

Тoolpak е английска марка за консумативи с над сто годишен опит в производството и пазара на професионални консумативи за машини и електроинструменти. Фирмата има представителства в 25 държави по света. Тя е с доказано качество, тествани продукти и богата гама от асортименти, които покриват всички нужди на крайният клиент. Непрестанното развитие и новите артикули завладяват постоянно  пазара с още по-голяма сила и ефективност.

Toolpak е лидер в продажбата на професионални консумативи. Повече от година компанията има представителство и в България. Отзивите за марката са положителни, а хората, които я купуват остават доволни и се насочват единствено към нея. Разнообразието от продукти за всякакви цели и механизация на едно място дават  предимството на Toolpak да е предпочитан и търсен от потребителите.

Марката предлага :

  • консумативи за перфоратори и къртачи на  Makita, Bosh
  • перфоратори със SDS+ и SDS Max захват
  • консумативи за пневматични къртачи, хидравлични чукове
  • за фугорези, флексове, резачки за дърва, циклещи машини, ъглошлайфи, заваръчни апарати, отрезни маси, резачки
  • консумативи за Kangoo 950 , Milwaukee 950
  • за всички електрически инструменти  и много други

Артикулите са многообразни, с най-различни приложения, взависимост от нуждите и новите технолгии. Част от тях са диамантените дискове и боркорони, биметалните боркорони, шилата, свредлата, универсалните боркорони, патронниците за бормашини, бъркалките за смеси, личните предпазни средства, ръчните инструменти, шкурките и абразивите и други.

Тестване на продуктите с марката Toolpak (вижте клипчето)

About Pepa Mihaylova