Антикризистни цени за строителни машини

Когато искаме да си закупим машина или друг вид техника от магазина, влагайки не малко пари, всички искаме да имаме гарнция за качество. Повечето от нас проучват предварително цените по интернет или директно на място при продавача и се допитват до по-компетентни от тях, до хора в съответния бранш. Четем по форуми отзиви за една или друга марка и т.н. Но нека да не се заблуждаваме и да си признаем откровено, че във време на криза търсим най-ниските цени и промоционални оферти. Това е водещото при избора ни за закупуване на дадена машина.

Кризата най-силно се усети в строителния сектор. За това и хората от него много внимават и дълго време изучават пазара и водят преговори, когато им трябва нова строителна механизация. Въпреки това се търси  качеството отново, пълната гаранция, кой е производителя, къде е сглобена машината , но решаваща остава и винаги е била  цената за крайното становище и избор.

Мастерпак е немска марка за строителна техника за бетон и компактиране. Машините се предлагат с 1 година пълна гаранция. Те са с оргинални двигатели Honda, за които се предлагат всякакъв вид оргинални части и на българският пазар, както и сервиз за ремонт и поддръжка по време и след гаранционният период. Освен всичко това цените са антикризистни. Ежемесечно се промотират продукти, на ниски и изгодни цени. Техниката е с немския стандарт за качество, както и с изискването клиента да остане доволен от покупката си. Това е едно от нещата което германците стриктно следят както за себе си като потребители, така и отзивите на хора, ползващи техни продукти и услуги.

Марката Мастерпак предлага лека механизация за рязане, упътнение и за бетон. Това са трамбовки, виброплочи, реверсивни виброплочи, вибромастари, пердашки, двойни пердашки, вибратори за бетон, фугорези, работни маси, резачки за тухли и необходимите консумативи за тях.

About Pepa Mihaylova