Как да се спасим от влагата у дома

Големите сметки за ток и голямото увеличение на електроенергията са сред основните проблеми на българина.  Желанието му да намали разходите си за ток е като  се възползва от най-новите технологии в строителството – саниране или смяна на дограмата с алуминиеви или PVC профили. Успоредно с намаляването на сметките за електроенергия се появява нов проблем, т.нар. „новата болест на дома” – влагата и конденза. Същия този проблем се наблюдава при прясно боядисани или току-що обработени стени  и площи в закрити помещения.

Появата на мухъл по стените след ремонт, деформацията на дървените мебели, плесента по дрeхите в гардероба, надуването на паркета  са все познати неща на всеки втори българин, санирал дома си или сменил старата дървена дограма.

В интернет пространството и по медиите текат непрекъснати реклами за различни уреди, които ще ни спасят от неприятната миризма  и плесен . Цените им са бомбастични и малко хора биха могли да си ги позволят.

Рентекс ЕООД Ви предлага алтернативно решение за спасяването от този проблем – влагоуловител под наем

Фирмата е лидер в отдаването под наем на строителни машини и оборудване. Безсмислено е да влагате пари в закупуването на влагоуловител,  след като може да го наемете и да се отървете след известно време от проблема. Сигурна съм, че много от Вас биха оспорили моето предложение за наемането на машина, предпочитайки направо да си я купят.

Но първо помислете върху следното:

  1. Влагоуловителите, коите Рентекс предлага са професионални
  2. За закупуването на професионален влагоуловител ще са Ви нужни много повече средства , отколкото ако го наемете.
  3. Българския пазар предлага голямо разнообразие от влагоуловители с батерии, таблетки на супер ниски цени, но колко те са ефективни?
  4. Бихте ли скъсали 20, 30, 50 или 100 лв просто така, като си закупите ненужна вещ?
  5. По-добрият вариант не е ли да ги вложите във влагоуловител под наем и да премахнете досадния мухъл и влага веднъж завинаги.
  6. Наемайки влагоуловител Вие спестявате средства от безмисленото закупуване на некачествени уреди или от закупуването на скъпоструваща техника, която след премахването на влагата само ще събира прах в някои ъгъл на дома Ви.

Благодаря, че отделихте време да прочетете статията ми. Всеки от Вас ще направи своя избор по какъв начин да се справи с подобни битови грижи, съпътстващи нашето ежедневие и  как да спести пари, време, нерви и усилия.

About Pepa Mihaylova