Лесно шлайфане на стени и тавани

Развитието на технологиите и новите продукти с подобрено качество осигуряват точните машини на потребителя , с които той да свърши перфектно  своите задължения. Често употребяван и постоянно усъвършенстван е жирафът за шлайфане на стени и тавани.

Това е машина, която максимално улеснява процеса на шлайфане. Тя се експлоатира в комбинация с професионална прахосмукачка. С шлайф машина за стени и тавани Вие може да изгладите всякакви неравности по тях и да ги направите напълно гладки и готови за полагането на латекс или друг вид мазилка, както и преди поставянето на гипсокартон.

Жирафите за стени могат да бъдат с кръгла или триъгълна глава, която позволява шкуренето под всякакъв ъгъл и е подходяща за  всякакъв тип площи. Дръжката на машината е телескопична, което дава възможността да се достига до различни височини безпроблемно. Уреда се използва заедно с прахосмукачка, която да събира прахта от шлайфаните повърхности.

Жираф за шлайфане на стени и тавани работи като към него могат да се поставят  абразивни дискове с перфорация 225 мм и с едрина на шкурката от 80 до 220 грама.

Машината заедно с прахосмукачката  може да наемете от фирмите,  които предлагат техника под наем. Закупуването й не е рентабилно за Вас,  тъй като тя е скъпоструващо оборудване и не е нуждо да влагате пари, когато Ви трябва,  например еднократно за ремонта на Вашето жилище.

About Pepa Mihaylova